Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@08:28:20 GMT

ارایه ده‌ها هزار پورت اینترنت در یک روز

تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۱۷۹۴۱

ارایه ده‌ها هزار پورت اینترنت در یک روز

«محمدحسن شانه‌ساز زاده» در گفت‌وگو با مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه قرار است یک میلیون پورت اینترنت در اختیار مشترکان ADSL قرار گیرد اظهار کرد: با توجه به برنامه‌ریزی‌هایی که در اسفند ماه سال گذشته برای سرویس‌های کم‌بها و رایگان مانند، شبکه شاد و شبکه‌های آموزشی داشتیم اپراتورها راحتتر می توانند ظرف مدت یک ماه یک میلیون پورت اینترنتی را در اختیار مشترکان اینترنت ثابت قرار دهند و ما توانایی ارایه ۳۰-۴۰ هزار پورت روزانه را داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه یک میلیون پورت اینترنتی در ۴۰۰ شهر و ۱۵۰۰ مرکز مخابراتی قرار است ارایه شود تصریح کرد: انجام این کار فشار زیادی بر بدنه اجرایی تحمیل نمی‌کند و همه فرآیندهای اداری به صورت مکانیزه انجام می‌شود و مشترکان از طریق سامانه شاتل پیشرفت کاری را می‌توانند پیگیری کنند و در هر مرحله‌ای از کار پیامک نیز برای مشترک ارسال می‌شود.

کاهش مدت زمان سیم‌کشی برای ارایه اینترنت

رییس هیات مدیره گروه شرکت‌های شاتل با اشاره به این‌که کاهش مدت زمان رانژه (سیم‌کشی) از سه روز به چهار ساعت در دستور کار است خاطرنشان کرد: برای ایجاد پورت‌های اینترنتی در بسیاری از مراکز مخابراتی با مشکل نبود رانژه مواجه هستیم به طوری که ظرفیت، سرمایه‌گذار و یوزر وجود دارد اما به دلیل مشکلات داخلی و پر شدن رانژه مخابرات، سیم‌کشی متوقف شده است و این مشکل طبق دستور وزیر ارتباطات تا افتتاح یک میلیون پورت اینترنت رفع شده و ما  در ۱۵۰۰ مرکز مخابراتی شاتل این سرویس را به مردم ارایه می‌دهیم.

ارایه اشتراک یک ماهه رایگان

وی با بیان اینکه شاتل اشتراک یک ماهه به صورت رایگان در اختیار مردم قرار می‌دهد تاکید کرد: برای اینکه بار ترافیکی از موبایل به اینترنت ثابت منتقل شود اشتراک یک ماهه رایگان در نظر گرفته شده است، در ارایه ۱۰۰ گیگ ترافیک رایگان در اسفندماه سال گذشته به خوبی مهاجرت معکوس مردم از موبایل به اینترنت ثابت را نشان داد. این در حالی بود که پیش از اجرای طرح ۱۰۰ گیگ ترافیک رایگان، اینترنت ثابت در حال فراموشی بود.

رییس هیات مدیره گروه شرکتهای شاتل درباره کیفیت سرویس دهی و جلب رضایت مشتریان پس از اتمام اشتراک رایگان توضیح داد: پیش‌بینی می‌شود پس از اتمام این طرح فقط ۲۰درصد مشترکان اشتراک خود را تمدید نکنند و این احتمال وجود دارد اگر ما موفق شویم حتی بیشتر از فضای اولیه مشترک داشته باشیم.

سرعت ۷۰-۸۰ مگ در لایه اکسس

شانه‌ساز زاده با اشاره به  ارایه سرعت ۷۰-۸۰ مگ در لایه اکسس تصریح کرد: پس از ارایه ۱۰۰ گیگ اینترنت رایگان و رد شدن از اوج مصرف اینترنت ثابت، مشترکان اینترنت ثابت در شاتل فقط ۱۰ تا ۱۵ درصد کاهش داشتند. بنابراین شبکه اینترنت ثابت نشان داد که توانایی پاسخگویی به تقاضا ها  را دارد. در تلاش هستیم با توسعه زیرساخت های ICT توسط VDSL ، در لایه اکسس هم سرعت ۷۰-۸۰ مگ به مشتری ارایه بدهیم که قابلیت رقابت را داشته باشد.

اینترنت کم‌بها و کاهش هزینه VOD ها

وی درباره ارایه اینترنت کم‌بها به تولیدکنندگان محتوا بیان کرد: از اسفند ماه تاکنون دو برابر افزایش مشترک داشتیم و استقبال خوبی از  VOD ها (تولیدکنندگان محتوا) صورت گرفت به طوری که VOD ها قیمت‌ها را از ماهی ۲۵-۳۰ هزار تومان به ماهی ۵۰۰۰ تومان کاهش دادند و برای نخستین بار فیلم‌های سینمایی در فضای مجازی اکران شد و تهیه کنندگان از میزان فروش و سرعت عمل راضی بودند و مردم هم استفاده کردند.

رییس هیات مدیره گروه شرکتهای شاتل با اشاره به افزایش پهنای باند در زمان کرونا تصریح کرد: وزیر ارتباطات  دستور داد پهنای باند ما در شرکت مخابرات و شرکت زیرساخت باز شود بنابراین شاتل در دوران قرنطینه ۸۰درصد پهنای باند را افزایش داد و هر مقدار که مشتری درخواست داشت می‌توانست از آن استفاده کند و محدودیت نداشتیم.

وی با اشاره به نحوه رفع محدودیت پورت فیزیکی بیان کرد: برای افزایش باند در برخی مناطق نیازمند رفع محدودیت در پورت فیزیکی بودیم که با تلاش شرکت مخابرات طی ۱۰ روز محدودیت‌ها رفع شد.

تولید محتواهای اختصاصی در «نماوا»

شانه‌ساز زاده درباره برنامه‌هایی برای جذب مخاطب در «نماوا» توضیح داد: ایجاد محتواهای انحصاری و تولید سریال را در دستور کار قرار داده ایم همچنین در تلاش هستیم هفته ای سه سریال در ژانرهای مختلف پخش کنیم و قیمت تمام شده را کاهش و با قیمت مطلوب در اختیار مردم قرار دهیم.

برچسب‌ها ویروس کرونا مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نماوا ارتباطات

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا نماوا ارتباطات ویروس کرونا نماوا ارتباطات اینترنت ثابت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۷۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جدید‌ترین دستاورد‌ها در زمینه نقش هوش مصنوعی در تصویربرداری در سی و نهمین کنگره سالانه انجمن رادیولوژی ایران ارایه می‌شود

به گزارش جام جم آنلاین از انجمن رادیولوژی ایران، دکتر لیلا آقا قزوینی، متخصص رادیولوژی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اعلام این خبر افزود: با توجه به اهمیت ارایه خدمات پزشکی در بیماران مراجعه کننده به اورژانس‌ها به خصوص بیماران دچار تروما و سکته‌های مغزی، تصویربرداری در اورژانس در کنار دیگر مباحثی، چون تصویربرداری سیستم عضلانی اسکلتی، تصویربرداری زنان و بارداری و تصویربرداری سروگردن از محور‌های مورد تمرکز کنگره امسال انجمن رادیولوژی ایران است.

وی با اشاره به شعار کنگره امسال که «رادیولوژی آینده فراتر از افق هاست» و به همین منظور نقش هوش مصنوعی، چت پات‌ها و چت جی پی تی (Chat GPT) در رشته رادیولوژی مورد بحث و بررسی متخصصان این رشته قرار خواهد گرفت، اظهار داشت: همچنین در این کنگره چالش‌های مربوط به هوش مصنوعی و نیز مبحث اخلاق پزشکی در رادیولوژی به همراه ارایه راهکار‌ها در این حوزه ارایه خواهد شد.

 دکتر آقا قزوینی با تاکید بر اهمیت درج شرح حال کامل و هدفمند بیمار توسط پزشکان بالینی درخواست کننده تصویر برداری برای دریافت گزارش‌های اصولی و کاربردی تصویربرداری یادآور شد: از آنجا که دقت و صحت تصاویر درخواستی متخصصان مربوط در جهت تشخیص دقیق بیماری و بهبود حال بیمار موثر است، آشنایی با نکات چالش برانگیز و گمراه کننده تشخیصی در تصویربرداری در این کنگره مورد بحث و هم اندیشی متخصصان این رشته قرار خواهد گرفت.

وی ادامه داد: کنگره رادیولوژی ایران یکی از بزرگ‌ترین کنگره‌های تخصصی پزشکی در کشور به شمار می‌رود که همه ساله میزبان استادان داخلی و خارجی و نیز رادیولوژیست‌ها و سایر رشته‌های تخصصی است که امسال قرار است در آن مباحث مهم دیگری مانند PET اسکن‌ها مورد بحث و هم اندیشی متخصصان حاذق در این رشته‌ها قرار گیرد.

لازم به ذکر است، این کنگره با حضور بیش از چهار هزار نفر از رادیولوژیست‌ها، دستیاران رادیولوژی و رشته‌های مرتبط و نیز با حضور بیش از چهار صد سخنران داخلی و خارجی به ارایه جدیدترین دستاورد‌های علم تصویربرداری می‌پردازد.

گفتنی است، همزمان با سی و نهمین کنگره سالانه انجمن رادیولوژی ایران، نمایشگاه‌های تجهیزات پزشکی در چهار سالن مجزا در محل هتل المپیک تهران به ارایه آخرین دستاورد‌های تجهیزات رشته تصویربرداری خواهند پرداخت.

دیگر خبرها

  • حضور جمعیت هلال‌احمر زنجان در ارایه خدمات جهادی پر رنگ است
  • مراسم تقدیر از استادان برتر حوزه علمیه اصفهان
  • آخرین وضعیت سرعت و قطعی اینترنت در اپراتورهای مختلف
  • اینترنت رایگان برای معلم‌ها
  • معلم‌های «شاد» ۳۰ گیگابایت اینترنت رایگان دریافت می‌کنند
  • معلمان «شاد» ۳۰ گیگابایت اینترنت رایگان دریافت می‌کنند
  • ‌تازه‌ترین دست‌آوردهای هوش مصنوعی در تصویر برداری پزشکی
  • جدید‌ترین دستاورد‌ها در زمینه نقش هوش مصنوعی در تصویربرداری در سی و نهمین کنگره سالانه انجمن رادیولوژی ایران ارایه می‌شود
  • تصویربرداری از بیماران به‌سمت هوش مصنوعی می‌رود؟
  • ارائه جدیدترین دستاوردهای هوش مصنوعی در تصویربرداری پزشکی